Lediga kontrakt

Här uppdaterar vi de lokaler, bostäder och förråd som finns lediga. Kontakta oss i formuläret under fliken "kontakta" så hör vi av oss till Er för mer information.

Lokaler just nu: 

 

Bostäder just nu:

1.

Herrgårdsflygel N Flygeln.

Norra Flygeln är ett charmigt hus på ca 80 kvm fördelat på tre rum med kök och ca 60 kvm biyta (oinredd vind och friggebod) Fin trädgård med rabatter, träaltan och mindre växthus.

Renoverat 2022 med fint kök, vackra breda linoljesåpade skurgolv och kakelugnar som tyvärr inte får eldas i.

Då huset ska byggas om med nytt badrum kommer kontraktet vara 4 år (rivningskontrakt) med chans till förlängning. Huset värms med luftvärmepump och direktverkande el med fast pris.   

Vi söker företrädesvis ett par som är intresserade av ett boende där trädgårdskötsel och intresse för byggnadsvård/bo i stuga står i fokus. 

Vi kommer lägga stor vikt vid sökandes personlighet då vi som bor vid herrgården ska trivas ihop men ni ska ha fast anställning och kunna uppvisa goda referenser, anställningintyg och uc. 

Vi godkänner ej husdjur eller rökning i huset. 

Är ni intresserade, skicka ett personligt brev via mail på kontaktsidan så kontaktar vi er.

Inflyttning 1 nov 2023.  

 

2.

Centrumhuset.

Ljus och charmig lägenhet om 97 kvm med 4 rok, äldre standard på 3 våningen. Trägolv, mindre badrum med kakel/matta. Kök med sittplats från 2014. Tillgång till uteplats, carport, förråd och fin trädgård.

Du som söker ska kunna visa följande:

UC utan anmärkning. Fast arbete med uppvisande av inkomst. Goda referenser från tidigare hyresvärd. Utdrag ur belastningsregister.

Endast skriftliga förfrågningar via kontaktsidan.

Inflyttning omgående.

 

Förråd: