Fordonsuppställning

Vi kan erbjuda vinter och sommarförvaring inomhus på betonggolv i ouppvärmd ladugårdsbyggnad för alla typer av fordon. Vi har ingen möjlighet till uppställning utomhus, ej heller kan vi erbjuda tillgång till fordonen under uppställningen annat än med en kostnad för öppning av ladan.

 • Vintersäsongen sträcker sig från 1 oktober till sista april.
 • Sommarsäsongen från 1 maj till sista september.
 • Inställningen sker flytande fram till och med 1 november efter överenskommelse.
 • Hämtning av fordon sker alltid sista veckan i april.
 • Hyran förskottsdebiteras med faktura eller via swish vid inställning.

Vi försäkrar lokalen inte uppställda fordon i lokalen. Du behöver ha egen försäkring under uppställningstiden. Kontakta ditt försäkringsbolag om vad som gäller innan du ställer av ditt fordon och innan du lämnar in för uppställning.

Intresseanmälan sker via kontaktformuläret och vi skickar då aktuellt informationsblad gällande pris och regler.

Regler för uppställning på Tvetaberg.

 1. Hyresgästen står själva för den trafikförsäkring och övriga försäkringar som täcker skador och stöld under förvaringssäsongen. Skador som sker vid in- och utlämning ska täckas av trafikförsäkringen på fordonen som är inblandade.
 2. Det finns ingen möjlighet att ta ut sitt objekt under förvaringstiden.
 3. Om fordonet skall stå kvar in i nästa säsong sker detta endast efter överenskommelse och  då debiteras månadshyra enligt prislista
 4. Nycklar till lokalen innehas endast av hyresvärden. Inga nycklar delas ut till hyresgästerna.
 5. Hyresgästen har INTE tillgång till sitt objekt under förvaringssäsongen i förvaringslokalen utan tillsyn av hyresvärden.
 6. Inga reparationer eller underhåll av objekten får utföras i lokalen.
 7. Kvarglömda saker, kontakta hyresvärd. Detta debiteras med 450kr för 30 minuters tillgång.
 8. Nycklar till körbara fordon skall tillhandahållas hyresvärden för att fritt kunna flytta objekten i lokalen eller vid utlämning.

Hyresgästen förbinder sig att:

 1. Batteriet i boendedelen av husbilar ska kopplas bort innan ni ställer av bilen. Batteri till motor kopplas bort när fordonet är inne. Du måste veta vart batteriet sitter.
 2. Nycklar ska lämnas så fordonet går att flyttas vid ev behov. Till husvagnar och båtar behövs ingen nyckel. Används kullås till båt och släp ska denna erhållas hyresvärden.
 3. Hyresgästen ansvarar för att skydda sitt fordon med bilkapell eller presenning och att avlägsna de textilier som kan ta skada av ouppvärmd förvaring.
 4. Mat. Inget ätbart får finnas kvar. Sopor tas med hem
 5. Latriner ska vara tömda och rengjorda.
 6. Gasoltuber ska kopplas bort och avlägsnas.
 7. Trafikförsäkringen ska gälla veckan efter du lämnat och veckan innan du hämtar ditt objekt. Hyresgästen lovar dessutom att följa hyresvärdens ordningsföreskrifter för fastigheten och dess tillhörande områden.
 8. Platsen är bokad först när bokningsavgiften är betald. Betalning via bg eller swish, märkt med regnummer och namn.
 9. Vid inlämning av ditt objekt bekräftar du att du tagit del av gällande regler, godkänt och har för avsikt att följa reglerna och är medveten om risker vid regelbrott.
 10. Om hyresgästen bryter mot någon punkt i detta hyresavtal eller bestämmelse i lag har hyresvärden rätt att säga upp detta avtal med omedelbar verkan.
 11. Om avtalsbrottet åsamkat några skador på lokalen eller kringliggande byggnader står hyresgästen för dessa skador. Återbetalning av avgifter sker ej.

 

Priser.

Beräkning av pris per säsong är som nedan:

Beräkninga av pris sker med fordonens bredd plus 0.50m och dess totala längd avrundat uppåt till hel halvmeter.